Livet som ’Wannabe’ författare

Aldrig är det väl så skönt att vara uppe tidigt som när man inte behöver. För mig började det här som ett experiment. Jag hade ingen aning om hur det skulle bli, om jag faktiskt skulle skriva eller om det mer skulle bli att jag sov bort tiden, vände på dygnet, kollade Netflix…

Men så har det inte blivit, tvärtom, även detta har blivit rutin. Jag kliver upp kl sex, sätter på kaffe, skriver 2-3 timmar innan jag gör frukost. Tidig eftermiddag korrekturläser och rättar jag det jag skrev morgonen innan. Resten av dagen och kvällen låter jag hjärnan röra sig fritt. Detta leder oftast till uppslag som fortsätter att processas när jag lägger mig och har vanligtvis konkretiserats lagom till när jag vaknar nästa dag. Då är det bara att sätta sig att skriva igen, som på bilden nedan 🙂